AHC – Föreläsningar

Vi hjälper dig förbereda familjehemmet för att alla ska må så bra som möjligt och ger er råd för att ni ska få en bättre vardag som familjehemsföräldrar.

Vi hjälper också kommunen med att utbilda i hur teamet skall förberedas inför en placering, eller hur man som myndighet skall bemöta familjen – med betoning på familj.

Tala inför grupp

Tala inför grupp

Att tala inför grupp är en av de fem vanligaste fobierna vi har. Här får du tips, tricks och får öva på att bli en bättre talare.

Hålla en utbildning

Hålla en utbildning

Vad behöver man tänka på innan man organiserar en kurs eller utbildning? Hur gör man rent praktiskt?

Feedback

Feedback

Feedback är för många något laddagt och tyvärr förknippat med något man gjort fel. Feedback ska vara en gåva, man ger eller får, som förbättrar!

Kick-off

Paket

Vi hjälper dig med ett paket där vi kombinerar t.ex. kurs eller föreläsning med mysig lunch, gruppaktivitet eller varför inte ett bastubad?

Föreläsning

Tala inför grupp

Visste du att tala inför grupp är en av de största fobierna som vi människor har? Det behöver inte röra sig om en publik på 400 personer – utan något såpass vanligt som att hålla en presentation på jobbet eller göra en redovisning i skolan.

Anledningarna till att vi har svårt att tala inför grupp kan vara många, men sannolikt är det en kombination av att inte ha gjort det i tillräckligt stor utsträckning samt att ha fått konstruktiv lärdom och feedback.

Här får du inspiration till att själv äntra scenen och fånga publikens intresse, tipsen som gör att du får alla i gruppen att känna sig sedda och du känner att du är en uppskattad talare och föreläsare.

Tala inför grupp
Hålla en utbildning

Föreläsning

Hålla en utbildning

Oavsett om du fått uppgiften på jobbet att hålla ”en liten internutbildning” eller om du drömmer om att starta eget – här får du konkreta tips på hur du kommer vidare.

Kursplan, overhead, Powerpoint, onlinebokning… Tycker du det låter mycket och övermäktigt?

Att hålla en utbildning är lite som att följa en röd tråd – och lära andra att göra samma sak.

Föreläsning

Feedback

”Kom med feedback” kommer ofta slentrian vid möten. Vad menar man med feedback egentligen, och hur ger man det på ett konstruktivt sätt?

Väldigt generaliserat har vi människor lättare för att ge snäll och smickrande feedback än att ta emot den. Desto svårare har vi att ge feedback på något vi upplever är ett problem.

Bra feedback som ges på rätt sätt lyfter inte bara individer, det kan få team och organisationer att fungera mycket bättre!

Feedback
Pkaet

Konferens

Paket

Varför inte göra konferensen till en heldags, eller tvådagars-, aktivitet? Kombinera exempelvis en inspirerande föreläsning med en utbildning. 

Vi hjälper er med transporten, konferenslokalen, övernattning och ordnar en ljuvlig lunch till alla deltagare. 

Avsluta dagen med en teamaktivitet eller varför inte ett bastubad eller ansiktsbehandling?