AHC – HLR i skolan

I HLR Vuxen får du lära dig att ge HLR till en vuxen person,
avhjälpa luftvägsstopp och se hur en hjärtstartare fungerar.

HLR i Skolan

Utbildning i HLR i skolan

Grundskolans läroplan inkluderar första hjälpen och HLR och Svenska HLR-rådet rekommenderar att ämnet Första hjälpen och HLR introduceras redan i förskoleklass, för att därefter årligen byggas på med ytterligare moment.

Att öva praktiskt är viktigt för att eleverna ska få en färdighet och förtrogenhet. Nedan finns en utbildningsplan som visar rekommenderad miniminivå för utbildning i att hantera nödsituationer för de olika årskurserna. 

Utbildningsplan HLR i skolan
HLR i skolan

Partners

Våra samarbetspartners

För konferenser och paketutbildningar samarbetar vi med ett par andra företag:

Margretetorp

Gästgifvargård

Hovs Hallar

Restaurang & Hotell

TMY Transport

Transport

Hos Margretetorp Gästgifvargård finns konferensanläggning, restaurang och hotell samlat under ett och samma tack. I naturskön och avkopplande miljö kan deltagarna ta en promenad i pauserna, eller avnjuta en god kopp kaffe i lugn atmosfär.

Fantastiska Hovs Hallar har, precis som Margretetorp, konferensanläggning, restaurang och hotell under ett och samma tak. Beläget precis intill Bjärekustens naturreservat får man en häpnadsväckande utsikt över Laholmsbukten och Kattegat. 

TMY Transport hjälper oss med transporten, oavsett om önskar köra själva eller hämtas för att bli körda till konferensen har TMY både fordon och personal!

Begär pris

Frågor och priser

Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss om du har en fråga, fundering eller önskar få en prisuppgift. 

Ring oss

0430-142 20